Motor de reserves

1 Tria la visita

Sou en el motor de reserves de La Fageda. Trieu el tipus de visita i podreu consultar la disponibilitat i fer la reserva. Heu d'introduir el nombre de persones que voleu fer la reserva. Un cop premeu “continuar” accedireu al calendari de reserves on només haureu de clicar en el dia que desitgeu visitar-nos i consultar els horaris disponibles.

Tot seguit, us demanarem les vostres dades per poder confirmar-vos la reserva. Finalment haureu de realitzar el pagament a través dels mitjans electrònics proposats.

Si durant el procés de reserva teniu cap dubte o be no rebeu un correu de conformitat de la reserva podeu contactar amb nosaltres al telèfon 972 68 10 11 (hi som de dimarts a diumenge de 9 a 15 hores).

Moltes gràcies!

  • Un/a guia us acompanyarà a la granja, on veureu les vaques en producció, la sala de prepart, els vedells i la sala de munyir. També us n’explicarà el funcionament.
    Un cop a fàbrica, des de l’exterior us explicarem com transformem la llet en iogurts i postres, i també com els diferents processos d’elaboració i fermentació.
    I finalment també us explicarem com produïm les nostres melmelades a la nostra fàbrica.
    En acabar la visita, hi haurà la opció de veure un audiovisual sobre la organització i seguidament farem una degustació de productes.

Quants visitants?

2 Quan vols venir?

3 Dades de contacte

4 Confirmació