Motor de reserves

1 Tria la visita

Sou en el motor de reserves de La Fageda. Trieu el tipus de visita i podreu consultar la disponibilitat i fer la reserva. Heu d'introduir el nombre de persones que voleu fer la reserva. Un cop premeu “continuar” accedireu al calendari de reserves on només haureu de clicar en el dia que desitgeu visitar-nos i consultar els horaris disponibles.

Tot seguit, us demanarem les vostres dades per poder confirmar-vos la reserva. Finalment haureu de realitzar el pagament a través dels mitjans electrònics proposats.

Si durant el procés de reserva teniu cap dubte o be no rebeu un correu de conformitat de la reserva podeu contactar amb nosaltres al telèfon 972 68 10 11 (hi som de dimarts a diumenge de 9 a 15 hores).

Moltes gràcies!

 • La nostra finca està situada just al cor de la Fageda d’en Jordà, un indret que ha estat i és clau pel nostre projecte.
  Durant la ruta farem una passejada per l’emblemàtic bosc i acompanyats per un guia, en coneixerem les seves curiositats i els valors de la seva geologia, fauna, flora, clima, etc.
  Acabada la visita al bosc tornarem a la nostra finca de Mas Els Casals per veure les vaques a la granja, l’obrador de melmelades i la fàbrica de iogurts i postres.
  Acabarem l’estada amb la opció de veure un audiovisual de la nostra organització i farem una degustació dels nostres productes.
         
   

Quants visitants?

2 Quan vols venir?

3 Dades de contacte

4 Confirmació