Motor de reserves | La FagedaSou en el motor de reserves de la Fageda. Trieu el tipus de visita i podreu consultar la disponibilitat i fer la reserva. Heu d’introduir el nombre de persones que voleu fer la reserva. Un cop premeu “acceptar” accedireu al calendari de reserves on només haureu de clicar en el dia que desitgeu visitar-nos i consultar els horaris disponibles.

Tot seguit, us demanarem les vostres dades per poder confirmar-vos la reserva. Finalment haureu de realitzar el pagament a través dels mitjans electrònics proposats.

Si durant el procés de reserva teniu cap dubte o be no rebeu un correu de conformitat de la reserva podeu contactar amb nosaltres al telèfon 972 68 10 11 (hi som de dimarts a diumenge de 9 a 15 hores).

Les persones amb certificat de discapacitat no han d’abonar l’import de la visita, per aquest motiu cal que facin la reserva via telefònica en el número i horari abans indicat.

A causa d’obres a la finca, l’accés principal restarà tancat temporalment i caldrà seguir la senyalització pertinent.

Us demanem doncs, la màxima prudència i el màxim respecte a la senyalització i a les normes de seguretat.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties!


Petits Grangers

Una activitat familiar divertida, pedagògica i interactiva pensada perquè els més petits ( 3 a 8 anys) puguin veure i viure una experiència única a la nostra granja. Seran grangers per un dia.

L'activitat acaba amb un berenar amb els nostres productes.carregant...
Tipus de pagaments